Povodom Svjetske nedelje novca našu ustanovu posjetili su predstavnici Centralne banke Crne Gore. Tom prilikom upoznali su zaposlene o značaju štednje, a korisnicima su podijelili majice i kasice.

 

 

Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju Nikšić je bio domaćin fudbalskog turnira za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju u organizaciji "Specijalne Olimpijade". Na ovom takmičenju je učestvovalo 60 takmičera iz Crne Gore i 20 iz Bosne i Hercegovine. Takmičenje je organizovano u okviru projekta prekogranične saradnje "Pruži mi šansu" koje Specijalna Olimpijada sprovodi zajedno sa Udruženjem za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama "Sunce" iz Pala, BiH.
Dnevni centar je formirao "unified" timove u saradnji sa Srednjom ekonomsko-ugostiteljskom školom iz Nikšića, koja je ustupila prostor za izvođenje pomenutog takmičenja. Naša ekipa je osvojila srebrnu medalju.

 

Firma Montenegro Metropolis Media d.o.o. donirala je našoj ustanovi vrijedne rekvizite iz svoje ponude. Donirana je sljedeća oprema:
+ vertikalna spirala za rehabilitaciju gornjih ekstremiteta;
+ horizontalna spirala za rehabilitaciju gornjih ekstremiteta;
+ kose ravni;
+ pilates lopte;
+ ritmičke i refleksne masažne lopte.

 

 

 

Povodom novogodišnjih praznika korisnike Dnevnog centra obradovali su mnogi donatori koji su im obezbijedili prigodne poklone.
Ovom prilikom u ime korisnika i ustanove na ukazanoj podršci zahvaljujemo se:

- Upravi carina Crne Gore ;
- Ministarstvo rada i socijalnog staranja;
- Sindikatu Elektroprivrede Crne Gore ;
- Uniprom pekari ;
- Savjetu Muslimana Crne Gore.

 
Jezik
Pratite nas na:

1391183675 social facebook box blue

Anketa
NAŠ NOVI WEBSAJT JE?
 
Pretraga
Posjetioci
089355
Danas20
Juče61
Ove nedjelje472
Ovoga mjeseca1421
Ukupno89355