Donacija Montenegro golf kluba i Međunarodni dan djeteta

Datum 20.novembar kojim se obillježava Međunarodni dan djeteta, ne zaboravlja se ni u našoj Ustanovi. Tim povodom, ove godine realizovali smo niz aktivnosti u oba sektora i nadasve obogaćeni još jednom vrijednom donacijom koja će doprinijeti boljem i kvalitetnijem radu naše Ustanove.

Naime, Montenegro golf klub, prepoznatljiv kao klub naših ljudi u Americi koji doniraju pomoć organizacijama u Crnoj Gori, je na inicijativu gdina Željka Stamatovića, generalnog konzula Crne Gore u Njujorku, donirao JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom – Nikšić sredstva u iznosu od oko 3000€. Dio donacije u vidu IT opreme je uručen danas u sektoru B, dok je ostatak donacije namijenjen kompletiranju stvarne uloge kapije Dnevnog centra, ugradnjom određene elektronske opreme kojom će se kontrolisati ulazak trećih lica, što je u skladu sa Procedurom o posjetama i sprečavanju ulaska neovlašćenih lica.

Pored aktivnosti u Centru, posvećenih Međunarodnom danu djeteta, dio korisnika Dnevnog centra je učestvovao u treningu i fudbalskoj utakmici UNIFIED timova između JU Ekonomsko ugostiteljske škole – Nikšić i JU Prve srednje stručne škole – Nikšić.

Jezik

Traži